اصطلاحات اصلی ارزهای دیجیتال
ارز دیجیتال (Cryptocurrency)
ارز دیجیتال اکسی اینفینیتی
شکلی از دارایی است که بهصورت اطلاعات دیجیتالی رمزگذاری شده، وجود دارد. این ارز رمزنگاری شده، مستقل از هر بانکی بوده و از علم ریاضیات پیشرفته برای ایجاد و انتقال وجوه بین واحدها استفاده میکند.شت کوین (Shitcoin)
این واژه یکی از اصطلاحات ارزهای دیجیتال است که به رمز ارزی بدون پشتوانه قوی اشاره دارد. از این اصطلاح برای ارز دیجیتالی که انتظار نمیرود آینده مثبتی داشته باشد، استفاده میشود.
آلت کوین (Altcoin)
اولین و موفقترین رمز ارز معرفی شده، بیت کوین بود. تمام ارزهای دیگر، بجز بیت کوین، در دستهی آلت کوینها قرار میگیرند. بهعنوان مثال، اتریوم، آدا، لایت کوین و ریپل، همگی آلت کوین هستند.
علاقه مندان به دنیای ارز دیجیتال دامنه گفتگویی خاص خود را دارند! و اصطلاحاتی عجیب در این حوزه استفاده میکنند که یکی از انها هولد است. زمانی که در سال 2013 بازار سقوط کرد ارزش بیت کوین از 1150 به 150 دلار رسید و در این میان عده زیادی متضرر شدند. شاخص ترس بسیار بالا بود و بسیاری از معامله گران شروع به فروش رمز ارز ها کردند.
در این وضعیت عده ای از تریدر های بازار که پیش بینی ارام شدن بازار را قطعی میدانستند اقدام به “هولد دارایی” کردند. در این مقابل عده ای از افراد با شورت کردن بیت کوین به دنبال ضرر کمتر بودند. short به معنی فروش دارایی برای خرید با قیمت پایین تر در آینده است.
یک هولدر کیست؟
هولدر ها قالبا سرمایه گذاران عظیم حوزه کریپتو هستند به هولدر های بزرگ ارز دیجیتال نهنگ میگویند. برای مثال گیم کیوبی یکی از افرادی است که در تالار گفتگوی بیت کوین یک تاپیک با تیتر ” من هولدر هستم” راه اندازی کرد تا دیگران هم متوجه شوند که بازار بعد از اصلاح رشد خوبی خواهد داشت و فروش بیت کوین در شرایط فعلی اشتباه است. تصمیم کیوبی برای هولد باعث شد تا ثروت خوبی را بدست بیاورد چرا که بیت کوین تا به امروز جدود 300 برابر رشد کرده است.
برای کسانی که نمیتوانند مانند یک تریدر حرفه ای مدام پیگیر بازار باشند بهترین راه برای کسب درآمد از بیت کوین هولد کردن به صورت بلند مدت است. در هر صورت اگر شما مشتاقید که از ترید به عنوان یک شغل تمام وقت کسب درآمد کنید دوره صفر تا صد ارز دیجیتال و ترید بهترین گزینه برای شماست تا با کمترین هزینه و ضرر بتوانید از بازار سود خوبی بگیرید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه با آیدی تلگرام کانال در ارتباط باشید.
قوانین و نکات هولد چیست؟
سایت گیت هاب مرجع بزرگ برنامه های متن باز دنیا است. در این سایت برای هولدر های ارز دیجیتال نکاتی آورده است. در این مقاله با بهره گیری از مطالب این سایت و نظرات تریدر های آکادمی برسام قاسمی آموزش داده است که یک هولدر کیست؟ و چگونه میتوان سود خوبی را بدون وقت گذاشتن زباد کسب کرد.
-
هرگز سکه های خود را در کوتاه مدت نفروشید.
-
سعی کنید در بازار سبز خریدار نباشید.
-
اگر در افت قیمت ها سرمایه شما کاهش پیدا کرد به جای فروش، نوسان بگیرید.
-
اگر سرمایه شما مبلغ مناسبی به خرید ارز جدید (نوسان گیری و خرید) نیاز ندارید
-
سعی کنید سرمایه مازاد وارد بازار کنید تا نگران افت قیمت در رکود نباشید.
-
اخبار های مربوط به ترس و طمع را دنبال نکنید. ( عدم پذیرش ارز توسط کشوری خاص و .. )
-
رمز ارز های خود را در کیف پول های مطمئن نگه داری کنید و کلید خصوصی را در چند جا نگه داری کنید.
-
اگر میزان سرمایه عظیمی دارید از کیف پول سخت افزاری استفاده کنید.
-
سعی کنید برای آینده فرزندان خود به جای سرمایه گذاری در بانک در ارز دیجیتال سرمایه گذاری کنید.
-
بالا رفتن قیمت ارز های دیگر نشان از روند صعودی کل بازار دارد پس نگران ارز خود نباشید.
معرفی مختصر چند کیف پول مطرح
کیف پولهای سختافزاری زیادی تولید شده و موارد جدیدی نیز هر از چند مدت به بازار ارائه میشود. با این حال در ادامه، مطرحترین نوع کیف پولهای سختافزاری را میتواند مشاهده کنید.
نحوه کارکرد کیف پول سختافزاری
در کیف پول سختافزاری بر خلاف دیگر انواع آن خود رمزارزها قرار ندارد؛ بلکه این دستگاهها کلید شخصی و عمومی را درون خود ذخیره میکنند؛ برای مثال اگر بیتکوین خریداری کرده باشید، کوینهای شما درون کیف پول قرار نداشته و هنوز در بلاکچین است؛ اما کلیدهایی که به بیتکوین شما دسترسی دارد درون این کیف پولها نگهداری میشود.
کیف پول سختافزاری به مانند یک گاو صندوق برای رمزارزهای شما عمل میکند و تنها راه دسترسی به آنها این است که کلید شخصی و رمز عبور دستگاه در اختیار دیگر افراد قرار بگیرد.
منظور از استیبل کوین چیست؟
«استیبل کوین» یک ارز دیجیتال است که وابسته به یک ارز واقعی یا همان فیات (دلار آمریکا، یورو و…) است. این ارزهای دیجیتال توسط شرکتهای متمرکزی که وابستگی – در اینجا منظور پشتوانه – ارز را تامین میکنند، عرضه میشوند؛ حالا یا با قرار دادن آن ارز فیات به عنوان وثیقه یا از طریق نوعی الگوریتم که عرضه استیبل کوین را با توجه به حجم درخواست بازار تنظیم میکند. استیبل کوینها به صرافیها امکان تبادل جفتارزها با پولهای فیات را میدهند بیآنکه خود پول فیات را مستقیما درگیر معامله کنند. مثلا شما میتوانید یک جفت ارز «BTC/USDT» داشته باشید که در واقع بازار «BTC/USD» را بدون نیاز به قوانین دلاری شبیهسازی میکند.
ارز دیجیتال تتر چیست؟
ارز دیجیتال تتر که با علامت (₮) نشان داده میشود یک استیبل کوین با پشتوانه ارز فیات است و معروفترین پشتوانهای که از آن استفاده میکند دلار آمریکا است. هر «USDT» قرار است تا دقیقا ۱ دلار ($۱) – نه یک سنت کمتر، نه یک سنت بیشتر – ارزش داشته باشد. در واقع یک نوع دلار دیجیتال است (حداقل از نظر ارزش). ارز دیگری که از «Tether» استفاده میکند یورو است و با نماد «EURT» مبادله میشود. دارندگان این رمزارز از نوسان قیمت در امان هستند اما با اینحال هنوز هم در معرض نوسانات خود آن ارز فیاتی پشتوانه قرار دارند. تصور کنید اگر ارزش دلار آمریکا یک شبه سقوط کند و به نصف برسد آنگاه ارزش دارایی «Tether» شما نیز نصف خواهد شد!
این رمزارز توسط گروهی از افراد – «Philip Potter» و «Giancarlo Devasini» – در پشت پرده صرافی «بیتفینکس» (Bitfinex) هدایت میشود. «Paradise Papers Leak» کسی بود که این ماجرا را افشا و تایید کرد. هرچند این خبر برای افرادی که پیگیر قضیه بودن تعجبآور هم نبود. حسابهای جدید «Tether» به صرافی بیتفینکس سرایز میشوند. در آوریل سال ۲۰۱۷، هنگامی که «بانک ایالات متحده» و «ولز فارگو» (Wells Fargo) بهعنوان شرکای بانکی از آنها جدا شدند، بیتفینکس فعالیتهای فیات خود را به طور موقت، مسدود کرد. در نتیجه حالا بیتفینکس مشتریان آمریکایی را پَس میزند و نیز دیگر بازارها و جفتارزهای «USD» را ارائه نمیکند و در عوض فقط از «USDT» استفاده میکند.
ارز دیجیتال تتر چگونه کار میکند؟
چه کسی ارز دیجیتال تتر را به وجود آورد؟
همان افرادی که در صرافی «bitfinex» نقش داشتند. چراکه مدیر عامل، مدیر مالی و تا همین اواخر مدیر ارشد استراتژی آنها با خالقان این رمزارز، مشترک بودند و فقط تا همین اندازه میتوان به آن اعتماد داشت. اما باقی حقایق درباره این رمزارز در مه عمیقی از رمز و راز آمیخته با رفتارهای ضدونقیض قرار دارد.
تاریخچه صرافی کوکوین
آگوست سال 2017 صرافی کوکوین آغاز به کار کرد. از آنجایی که رمزنگاری بسیار قوی و با امنیت بالا را برای مخاطبانشان در نظر گرفت، به یکی بزرگترین و برترین صرافی دنیا تبدیل شد. و این همان هدف بنیانگذاران است که با یک پلتفرم ساده و پر سود خودشان را در دل معاملهگران جای دهند.
تلاش شبانه روزی تیم موسس از سال 2011 مشغول پایهریزی و ابداع فناوریهای به روز بودند. امروزه دفتر مرکزی بزرگی در سیشل دارند و 200 رمز ارز پایه و بیش از 400 بازار تحت پوشش این صرافی قرار دارند.
نکتهی جالبی که این صرافی به ثبت رسانده مبحث اختلالات سیستمی است. هر صرافی، هر کیف پولی و یا هر ابزاری در دنیای ارز دیجیتال دچار مشکل میشوند. برخی از این مشکلات امنیت را به صفر میرساند و ماندگار میشود. صرافی کوکوین از زمانی که شروع به کار کرده با مشکل خاصی رو به رو نشده است و همواره امنیت خودش را بیشتر و بیشتر می کند.
یا اینکه بسیاری از رمز ارزها در این صرافی وجود دارند، صرافی کوکوین ارزهای پیشنهادی را به مخاطبانش معرفی کرده است:
-
لایت کوین
-
بیت کوین کش
-
اتریوم
-
ارزهای کمتر شناخته شده
در مورد موسس صرافی کوکوین جالب است بدانید
مزایا و معایب کیف پول سختافزاری
استفاده از کیف پول سختافزاری مزایای بسیار و معایب کمی نسبت به کیف پولهای آنلاین و یا نرمافزاری دارد. در ادامه این موارد را بررسی خواهیم کرد.
مزایا
-
امنیت: کلیدهای شخصی مهمترین جز در کیف پولهای رمزارزی هستند و با آنها میتوانید رمزارز انتقال دهید. در کیف پول سختافزاری تنها جایی که به آن نیاز پیدا میکنید، وارد کردن آن در کیف پولی است که در اختیار خود شماست و آفلاین است. شما در کیف پول سختافزاری تراکنشهای خود را به صورت آنلاین انجام میدهید؛ اما در یک فضای کاملا آفلاین و به دور از خطرات فضای وب از آن نگهداری خواهید کرد.
-
رمزنگاری: برای ورود به کیف پول سختافزاری و کار با آن نیاز به یک رمزعبور دارید که توسط خود شما رمزنگاری میشود و فقط خود شما به آن دسترسی دارید. میتوانید این رمز عبور را بر روی یک کاغذ نوشته و در جایی امن نگه داری کنید؛ زیرا این کد در هیچ کجا ذخیره نخواهد شد و همین موضوع امنیت کیف پول که مهمترین ویژگی آن است را حفظ میکند. در اکثر مدل۲ها در صورتی که سه بار کد مورد نظر اشتباه وارد شود، کیف پول به صورت خودکار تمام آدرسهای و کلیدهای شخصی ذخیره شده را حذف میکند تا دارایی شما حفظ شود.
-
نگهداری از چند رمزارز: کریپتوکارنسی یک مفهوم فیزیکی نیست که بخواهد فضایی را اشغال کند و با استفاده از کیف پولهای سختافزاری میتوانید رمزارزها مختلف همچون بیتکوین، اتریوم، ریپل و … را به طور همزمان نگهداری کنید.
-
ایمن در برابر ویروسهای کامپیوتری: از آنجایی که اکثر ویروسها طراحی شدهاند تا به سیستمهای نرمافزاری آسیب برسانند، کیف پول سختافزاری شما در برابر آنها ایمن است. تنها روشی که کسی میتواند از رمزارزهای ذخیره شده درون آن استفاده کند، این است که هم آن را از شما بدزدد و هم رمز عبور آن را به روشی از شما بگیرد.
-
تایید تراکنشهای به صورت سختافزاری: در کیف پولهای سختافزاری برای تایید تراکنشها حتما نیاز به حضور خود سختافزار نیز هست و تایید آنها از طریق دکمههایی که روی دستگاه تعبیه شده است، صورت میپذیرد.
معایب
-
هزینهبر بودن: کیف پولهای نرمافزاری اغلب رایگان هستند ولی برای خرید این کیف پولهای سختافزاری باید هزینهای در حدود چندصد دلار بپردازید که برای همه افراد به صرفه نیست.
-
زمانبر بودن کار: در برخی از کیف پولها ارسال تراکنش نیاز به طی چندین مرحله دارد. سرعت کار با کیف پولهای نرمافزاری بالاتر است.
منبع
آکادمی رمزارز
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0