درب بیمارستانی بادبزنی
درب بیمارستانی
درب بیمارستانی بادبزنی به دربهایی گفته میشود که لولای آنها قابلیت حرکت به دو طرف را دارد. دربهای بادبزنی برای مکانهای پر رفت و آمد که نیازمند بازوبسته شدن به دو طرف هستند، استفاده میشوند. اتاق عمل و اتاق رادیولوژی، اتاقهای ایزوله، مراکز توانبخشی و همچنین اماکن پرتردد در ساختمانهای عمومی از جمله این مکانها هستند.
مواد سازنده این نوع دربها فولاد، چوب،PVC و … هستند. دربهای بادبزنی مراکز درمانی معمولاً بر اساس استانداردهای تایید شده توسط آتشنشانی طراحی میگردند. این دربها باید به نوعی طراحی شوند که هم استانداردهای بهداشتی جهانی را دربر بگیرند و هم استحکام زیادی داشته باشند؛ به راحتی قابل شستشو باشد و در اتاقهای ویژه عایق در مقابل اشعههای مضر باشد.
درب اتوماتیک بیمارستانی چیست؟
همه ما با محیط بیمارستان آشنایی داشته و می دانیم عبور و مرور در محیط بیمارستان باید به سرعت و با رعایت بهداشت انجام شود زیرا در هر لحظه امکان ورود یک بیمار به بیمارستان و بخش اورژانس وجود دارد، بنابراین درب اتوماتیک بیمارستانی ضمن رعایت نکات بهداشتی باید سریع باز و بسته شود.
درب اتوماتیک بیمارستانی از انواع درب های اتوماتیک است که خود انواع مختلفی دارد.
درب اتوماتیک بیمارستانی جزو سیستم مراقبت از بیمارستان می باشد به این معنا که برای اطمینان از اینکه بیماران مراقبت مناسب را دریافت می کنند و کارکنان بیمارستان برای راه رفتن در راهروها و دسترسی به بیماران به سرعت و به آسانی، به ویژه در موارد اضطراری، باید از درب اتوماتیک بیمارستانی در ساخت بیمارستان ها استفاده شود. در محیط های بهداشتی همه چیز از جمله درب ها برای رعایت بهداشت مهم هستند.
انواع درب اتوماتیک بیمارستانی
درب اتوماتیک بیمارستانی مدلهای بسیار متنوعی دارد که به همین دلیل شامل هر چهار مدل اصلی دربهای اتوماتیک میشود.
درب اتوماتیک بیمارستانی کشویی
درب اتوماتیک بیمارستانی کشویی به علت حفظ فضای موجود کاربرد زیادی در بیمارستان ها دارد. درب اتوماتیک بیمارستانی کشویی می توانند برای درب ورودی بیمارستان شما استفاده شده و ضمن رعایت بهداشت زیبایی خاصی را نیز به بیمارستان ببخشد.
درب اتوماتیک بیمارستانی کشویی به علت داشتن استانداردهای بالای بهداشتی برای درب آزمایشگاه ها، اتاق های ایزوله، بخش ICU ، بخش رادیولوژی بیمارستان برای جلوگیری از ورود میکروب ، باکتری، گرد و غبار استفاده می شوند.
این مدل دربها بهدلیل ساختار کشویی فضای بسیار کمی اشغال میکنند و به همین دلیل کاربرد بسیار زیادی در داخل ساختمان بیمارستان دارند. این دربها که مدل اصلی دربهای ایزوله و هرمتیک را نیز شامل میشوند، بالاترین استاندارد ایمنی و بهداشت را دارند و در بخشهای مراقبتهای ویژه، رادیولوژی، آزمایشگاه، و اتاق ایزوله استفاده میشود.
درب اتوماتیک بیمارستانی چرخشی (گردان)
درب اتوماتیک بیمارستانی گردان معمولا برای درب ورودی بیمارستان ها و مراکز درمانی بزرگ استفاده می شود. درب اتوماتیک بیمارستانی علاوه بر جلوگیری از اتلاف انرژی زیبایی منحصر به فردی به بیمارستان می بخشد. درب اتوماتیک بیمارستانی گردان با کنترل ترافیک ورود و خروج در زمان های شلوغی بیمارستان کاربردی است. سیستم درب اتوماتیک گردان به این گونه است که در موارد اضطراری می توان یک درب را قفل کرد و ترافیک را کنترل کرد. این دربها معمولاً برای درب ورودی اصلی برای تردد مراجعان استفاده میشود. معمولاً در بیمارستانها، برای امکان ورود ویلچر، از مدلهای بزرگتر این دربها استفاده میشود.
بنابراین، درب اتوماتیک بیمارستانی دستهبندیهایی مانند تمامی دربهای اتوماتیک دارد و تنها تفاوت اصلی آنها استفاده از مواد باکیفیتتر و درزگیری بهتر برای حفظ ایمنی و رعایت بیشتر بهداشت در بیمارستانها است.
درب اتوماتیک بیمارستانی تاشو
درب های آکاردئونی با قابلیت تا شدن منحصر به فرد امکان جا به جایی تخت های بیمارستانی را در بخش های ICU و اتاق عمل فراهم می کنند. درب اتوماتیک بیمارستانی تاشو کمترین فضا را را برای باز شدن اشغال کرده و سریع باز و بسته می شوند به همین دلیل برای بخش اورژانس استفاده می شود.
درب اتوماتیک تاشو به شکل آکاردئونی باز و بسته میشوند و کمترین فضا را برای باز و بسته شدن نیاز دارند. این مدل دربها بهدلیل عملکرد سریع در باز و بسته شدن، برای درب ورودی اصلی و همچنین درب اورژانس کاربرد بسیاری دارد - دربهای تاشو در کسری از ثانیه باز میشوند تا برانکارد بتواند بهسرعت وارد شود.
درب اتوماتیک بیمارستانی لولایی
درب اتوماتیک بیمارستانی لولایی به علت این که فضای زیادی را اشغال می کنند و درزگیر مناسبی دارند معمولا برای اتاق ایزوله استفاده می شوند. این دربها که با سیستم لولایی باز میشوند، چون فضای زیادی برای باز و بسته شدن نیاز دارند، در دربهای ورودی بخشها و دربهای ایزوله استفاده میشوند. این دربها با استفاده از موتور و لولا به سمت داخل و بیرون باز و بسته میشوند. در مقایسه با درب اتوماتیک بیمارستانی کشویی، دربهای لولایی امکان رعایت بهداشت و ایزوله بودن را بیشتر فراهم میآورند و دقیقتر درزگیری میشوند.
کاربردهای درب اتوماتیک بیمارستانی
درب اتوماتیک بیمارستانی برای بخش های مختلف بیمارستان مانند درب ورودی، راهروی بخش ها، اورژانس، درب ICU، درب اتاق عمل، درب آزمایشگاه ، رادیولوژی ، عکسبرداری ، استفاده می شود.
درب اتوماتیک بیمارستانی با توجه به مدلهای متنوعی که دارد، در تمامی بخشهای بیمارستان کاربرد دارد.
• درب ورودی اصلی
• درب ورودی اورژانس
• درب ورودی بخشهای متفاوت
• درب بخش مراقبتهای ویژه
• درب اتاق جراحی
• درب آزمایشگاه
• درب اتاقهای رادیولوژی و تصویربرداری
• درب اتاق تمیز و ایزوله
مزایای درب اتوماتیک بیمارستانی
برای حفظ امنیت : درب اتوماتیک بیمارستانی به علت قابل کنترل بودن از راه دور باعث حفظ ایمنی محیط بیمارستان شده و از ورود غیر ضروری افراد می تواند جلوگیری کند.
حفظ بهداشت : درب اتوماتیک بیمارستانی چون از فلز بیشتر ساخته شده ضد باکتری بوده و از ورود میکروب و آلودگی به محیط بیمارستان جلوگیری می کند. درب اتوماتیک بیمارستانی باعث شده تا از تماس مستقیم دست به درب ها جلوگیری شود و این به حفظ بهداشت کمک زیادی می کند.
صرفه جویی در مصرف انرژی : درب اتوماتیک بیمارستانی به علت باز و بسته شدن در هنگام ورود و خروج افراد باعث جلوگیری در اتلاف انرژی شده و به کاهش مصرف انرژی کمک می کند. در بیمارستان ها به علت زیاد بودن تردد اگر درب ها اتوماتیک نباشد انرژی زیادی به هدر می رود.
ویژگیهای درب اتوماتیک بیمارستانی
درب اتوماتیک بیمارستانی کاربردهای متفاوتی در بیمارستان دارد و با توجه به محل استفاده و مدلی که استفاده میشود، ویژگیهای متنوعی به شرح زیر دارد.
• ویژگیهای امنیت: در درب اتوماتیک بیمارستانی با توجه به اهمیت ورود و خروج به بخشهای متفاوت بیمارستان، از ویژگیهای امنیتی پیشرفته و ویژهای بهره گرفته میشود. این دربها از راه دور کنترل میشوند و امکان کنترل تمامی ورود و خروجها را دارند. این دربها را میتوان از راه دور باز و بسته و قفل کرد و در مواقع اضطراری از این ویژگیِ امنیتی بهخوبی بهره برد. همچنین، برای کنترل تردد نیز میتوان با استفاده از درب گردان مسیر عبور و مرور را یکطرفه کرد. بیشتر مدلهای درب اتوماتیک بیمارستانی از فلز ساخته شدهاند و بنابراین میتوان به کمک آنها امنیت ساختمان را افزایش داد و از ورود و خروج غیرمجاز و مشکوک جلوگیری کرد.
• ویژگیهای بهداشتی: همهٔ مدلهای درب اتوماتیک بیمارستانی ویژگیهای بهداشتی بسیار پیشرفتهای دارند. این دربها که معمولاً از فلز ساخته میشوند، قابلیتهای ضد باکتری و ضد جرم دارند و از ورود اجسام خارجی به بخشهای متفاوت بیمارستان جلوگیری میکنند. این دربها در بخشهایی که باید ایزوله باشند، ویژگیهای بهداشتی قویتری دارند، و در عین حال میتوان در بخشهای عمومیتر که بهداشت به نسبت اولویت پایینتری دارد، برای کاهش هزینهها و راحتی تردد، از مدلهایی از دربهای اتوماتیک بیمارستانی استفاده کرد که ویژگیهای بهداشتی ضعیفتری دارند. از ویژگیهای بهداشتی مشترک تمامیمدلهای درب اتوماتیک بیمارستانی میتوان به جلوگیری از ورود گرد و غبار به داخل ساختمان و اتاقها اشاره کرد.
• صرفهجویی در مصرف انرژی و هزینه: به طور کلی، استفاده از درب اتوماتیک موجب صرفهجویی در مصرف انرژی و پایین آمدن هزینهها میشود. با نصب درب اتوماتیک بیمارستانی در قسمت ورودی اصلی میتوان از ورود و خروج گرما و سرمای داخل ساختمان جلوگیری کرد. با استفاده از این مدل دربها میتوان فضایی کاملاً ایزوله برای اتاقهای داخلی و مهم بیمارستانی به وجود آورد و از این طریق میزان مصرف انرژی را به میزان چشمگیری کاهش داد. در بیمارستانها، با توجه به زیاد بودن تردد، انواع درب اتوماتیک بیمارستانی باید کیفیت بالایی داشته باشند تا هزینهٔ نگهداری این دربها کاهش یابد.
درب سربی بیمارستانی
درب سربی انواع مختلفی دارد که شامل موارد زیر هستند:
- لولایی تک لنگه و دو لنگه
- درب شیشه بیمارستانی
- ریلی اتوماتیک
- کشویی دستی
در دربهای با جنس سرب از ورقهای سربی استفاده میشود که مانع منتقل شدن اشعه مضر به فضای موردنظر خواهد شد. معمولا در اماکنی از جمله بیمارستانها، فرودگاهها و محیطهای صنعتی کاربرد فراوان دارند.
در ساخت دربهای سربی از متریال استیل ضد زنگ، لمینت، ونیر، اکولین و … استفاده میشود. این دربها دوام بالایی در برابر دمای زیاد دارند، یعنی ضدحریق و سوختگی هستند. در داخل دربهای سربی پوششهایی بکار گرفته شده است که موجب شده عایق صدا باشند.
درب بیمارستانی اتوماتیک
سیستمهای درب بیمارستانی اتوماتیک هوشمند بهترین راه حل برای کمک به بیماران و کارکنان در یک مکان ایمن، کارآمد و راحت در داخل مراکز درمانی هستند. دربهای اتوماتیک بیمارستان برای بهبود بخشیدن تردد و کنترل کردن موارد بهداشتی در ورودیها، اتاقهای ایزوله، اتاق عمل و … بکار میروند.
دربهای اتوماتیک بیمارستان به دسترسی عموم در لابی بیمارستان کمک میکنند. این دربها به پرسنل بیمارستان اجازه میدهند در سالنها و اتاقها بسرعت و بدون استفاده از دست، رفت و آمد کنند.
منبع :
البرز صنعت مبنا
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1